
اقدام سونی مبنی بر انتشار این آپدیت ( آپدیت ۷.۰۲ ) در مدت زمان کوتاهی پس از عرضه آپدیت ۷.۰۱ سؤالات بسیاری برای کاربران ایجاد کرده است.

آپدیت ۷.۰۲ فریمور کنسول پلی استیشن ۴ منتشر شد
کنسول پلی استیشن نام آشناترین دستگاه بازی حال حاضر به شمار میرود. کنسولی که توسط شرکت سونی تولید شده و توانست در نسلهای مختلف خود دنیای بازیها را متحول کرده و علاقه مندان دنیای بازی را مجاب به استفاده از خود کند.
آخرین کنسولی که شرکت سونی با نام پلی استیشن منتشر کرد، پلی استیشن ۴ بود. کنسولی که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد و توانست با غلبه بر رقیب اصلی خود یعنی ایکس باکس وان، نسل هشتم کنسولهای خانگی را نیز تحت سلطه خود قرار دهد و موفقیتهای شرکت سونی در زمینه ساخت و عرضه کنسولها همچنان ادامه پیدا کند.
موفقیتهای کنسول پلی استیشن ۴ بسیار چشمگیر بودهاند. پلی استیشن ۴ در روز اول ورودش به بازار توانست یک میلیون دستگاه را در بازار آمریکا از آن خود کند. رکوردهایی که توسط این کنسول جا به جا شدهاند بسیار زیاد بودهاند و از اعداد و ارقام مربوط به این کنسول میتوان فهمید که سونی تا چه حد به اهداف خود از بابت فروش این کنسول دست پیدا کرده است.
پیشتر فروش کنسول پلی استیشن ۲ این شرکت به همگان ثابت کرده است که نباید هیچگاه سونی را دست کم گرفت. با وجود اینکه پلی استیشن ۳ نتوانست آنطور که باید در میان علاقه مندان جا باز کند و به گمان بسیاری از منتقدین دنیای کنسولها، کنسول پلی استیشن ۳ در برابر رقیبش ضعیف عمل کرده بود، اما در نسل هشتم کنسولها سونی بازگشتی مقتدرانه به بازار انجام داد و کنسولی عرضه کرد که هم از نظر سخت افزار و هم نرم افزار پیشرفت چشمگیری به خود دیده بود.
پلی استیشن ۴ میزبان بازیهای بسیاری بوده است و در حال حاضر گفتهها حاکی از آن است که به پایان این کنسول نزدیک میشویم و قرار است در فاصلهای نه چندان دور کنسول بعدی سونی با نام پلی استیشن ۴ به معرض انتشار برسد.
یکی از نقاط قوت کنسول پلی استیشن ۴ نرم افزاران بوده است. نرم افزاری که از قابلیتهای مولتی مدیا و شبکهای بسیاری برخوردار بوده و در عین حال استفاده از آن بسیار ساده است. در کنسول رقیب یعنی ایکس باکس وان شما برای استفاده از نرم افزار کنسول باید بستهای یک گیگاباتی را دریافت کنید.
همین موضوع باعث شده بود که نرم افزار پلی استیشن ۴ در قیاس با رقیب خود نمرات بهتری را به خود اختصاص دهد، هیچکس دوست ندارد هنگامی که تازه کنسولی را خریداری کرده مجبور به دریافت آپدیت و نصب نرم افزار و مواردی از این دست باشد.
همانطور که گفته شد نسل هشتم کنسولهای بازی به پایان خود نزدیک میشود اما شرکت سونی همچنان به عرضه آپدیت برای کنسول پلی استیشن ۴ ادامه میدهد. آپدیتهایی که قابلیتهای مربوط به نرم افزار این کنسول را بهبود بخشیده و باگهای مربوط به نرم افزار را فیکس میکنند.
شرکتهای سازنده کنسولها در صورتی موفق خوانده میشوند که بتوانند بهترین تجربه گیمینگ را برای کاربر فراهم کنند و آپدیتهایی از این دست میتوانند به شرکتها در رسیدن به این هدف کمک شایانی کنند.
در آپدیت شماره ۷.۰۰ که چندی پیش منتشر شده بود قابلیتهایی به کنسول اضافه شده است که مهمترین آنها در بخش ریموت پلی و بخش پارتیها بوده است. سابقاً پارتیها قابلیت این را داشتند که هشت نفر به صورت همزمان در یک پارتی قرار بگیرند. اما در آپدیت شماره ۷.۰۰ این تعداد به ۱۶ نفر افزایش پیدا کرد. افزوده شدن این قابلیت برای بسیاری از کاربران بسیار خوش ایند بود چرا که میتوانستند با تعداد بیشتری از دوستان خود شبکه تشکیل دهند.
ایجاد شبکههای بازی در نسل هفتم بازیها به معرض انتشار رسید. قابلیتی که ایکس باکس ۳۶۰ در انجام آن بهتر عمل کرده بود. اما این ویژگی نیز از جمله مواردی بوده که سونی در کنسول نسل هشتم خود بهبود داده است و واضح است که هنوز سونی سعی دارد تا در آپدیتهای منحصر به این کنسول برتری خود را حفظ کرده و رضایت طرفداران را بیش از پیش جلب کند.
از جمله موارد دیگری که آپدیت ۷.۰۰ برای کاربر به همراه خواهد داشت، پیشرفت مراحل بروزرسنی بازیها است. با این آپدیت نرم افزاری کاربران مجبور نیستند تا برای انجام بروزرسانی کنسول خود را ریستارت کنند و بدون انجام این کار آپدیت بر روی بازی انجام شده و شما میتوانید به بازی وارد شوید و از انجام آن لذت ببرید.
بیشترین استفاده از این قابلیت برای کسانی است که عادت دارند کنسول خود را مدت زمان زیادی روشن نگاه دارند و تمایلی به خاموش کردن دستگاه یا ریستارت کردن آن ندارند. اگر شما نیز از جمله این افراد هستید قطعاً از عرضه این قابلیت احساس رضایت خواهید کرد.
قابلیت ریموت پلی برای تلفنهای اندرویدی نیز تعبیه شده است. ریموت پلی بدین صورت عمل میکند که کاربر میتواند با اتصال کنسول خود به دستگاههایی از جمله کامپیوترها و یا تلفنهای همراه از نمایشگرهای این دستگاهها استفاده کرده و به انجام بازی بپردازد.
پیشتر دیده بودیم که سونی این قابلیت را برای تلفنهای همراه اپل منتشر کرده بود. بسیاری از کاربران تلفنهای اندرویدی نیز منتظر انتشار این قابلیت برای دستگاههای خود بودند که با این آپدیت ریموت پلی در دسترس این کاربران قرار گرفته است.
سونی حدود دو هفته پیش آپدیت ۷.۰۱ را عرضه کرد. آپدیتی که بر خلاف نسخه ۷.۰۰ ویژگی جدیدی را به این کنسول اضافه نخواهد کرد و تمامی قابلیتهایی که پیش از این آپدیت در فریمور کنسول قرار گرفته بودند حفظ خواهند شد.
طبق اعلام رسمی سونی قرار بوده که این آپدیت عملکرد سیستم را بهبود بخشد. احتمالاً در این آپدیت تغییراتی لحاظ شده است که چندان حائز اهمیت نبوده و از جمله دستکاری های جزئی بوده که سونی در آپدیت قرار داده است. به هر روی برای انجام آنلاین بازیها باید فریمور شما به روز ترین نسخه باشد و لازم است شما پچ ۴۴۷ مگابایتی مربوط به این آپدیت را دریافت کرده و سپس به انجام آنلاین بازیها بپردازید.
ساعاتی پیش کنسول دوباره آپدیتی با رویکرد بهبود عملکرد سیستمی عرضه کرد. آپدیتی که ۷.۰۲ نام دارد. اقدام سونی مبنی بر انتشار این آپدیت در مدت زمان کوتاهی پس از عرضه آپدیت ۷.۰۱ سؤالات بسیاری برای کاربران ایجاد کرده است.
جزئیات مربوط به تغییرات این آپدیت نیز از طرف شرکت سونی مشخص نشده است. اما حجم آن با آپدیت ۷.۰۱ که به اعتقاد بسیاری آخرین آپدیت کنسول سونی در سال ۲۰۱۹ بود، برابر است. لازم به ذکر است که شما برای انجام بازی آنلاین ناچار به دانلود و نصب این آپدیت هستید که البته حجم چندانی ندارد.
درحالی که بیشتر توجهها نسبت به سال ۲۰۲۰ و عرضه کنسول پلی استیشن ۵ است اما گویی سونی هنوز خود را ملزم کرده که آپدیتهای پلی استیشن ۴ را به خوبی فیکس کرده و فریمور این کنسول در بهترین حالت خود باشد.
قطعاً بسیاری کاربران حتی پس از انتشار کنسول پلی استیشن ۵ از نسخه قبلی کنسول سونی استفاده خواهند کرد و استراتژیهای سونی مبنی بر آپدیتهایی از این دست برای پلی استیشن ۴ بسیار منطقی بوده و ستودنی است.

اقداماتی این چنینی از سونی شرکت مایکروسافت نیز انجام شده است. احتمالاً دو شرکت قصد دارند پیش از خداحافظی با کنسول نسل هشتمی خود نرم افزار آن را به بهترین شکل ممکن حفظ کنند تا کاربران پس از عرضه پلی استیشن ۵ دچار مشکل نشوند و همچنان بتوانند از این کنسول استفاده کنند.
هنوز عنوانهای درحال انتشار بسیار جذابی برای پلی استیشن ۴ وجود دارند و نباید به این زودی از این کنسول قطع امید کرد. آپدیتهای مربوط به این کنسول نیز قطعاً در جهت مثبت قرار دارند و جای هیچ گونه نگرانی برای کاربران سونی وجود نخواهد داشت. شما نیز تجربه خود را از اقدامات این چنینی سونی بنویسید.