در بازی Assassin’s Creed: Odyssey  چه می گذرد – قسمت اول

بازی Assassin’s Creed: Odyssey

بازی Assassin’s Creed: Odyssey یازدهمین بازی اصلی از مجموعه ی Assassin’s Creed است که توسط Ubisoft Quebec توسعه داده شده است. داستان Assassin’s Creed: Odyssey در یونان باستان و پیش از شکل گیری انجمن برادری Assassin  ها جریان دارد. داستان بازی بر اساس یک حافظه ی ژنتیکی در ۴۳۱ سال پیش از میلاد است.

بازی Assassin’s Creed: Odyssey
بازی Assassin’s Creed: Odyssey

 در بازی Assassin’s Creed: Odyssey  چه می گذرد – قسمت اول

در بازی Assassin’s Creed Odyssey داستان خود را تعریف کنید

یک حالت جدید به نام «حالت ساخت داستان» (Story Creator Mode) جهت ایجاد ماموریت های داستانی برای بازی Assassin’s Creed Odyssey در آن قرار دارد. این حالت جدید برای همه دارندگان بازی رایگان است. این حالت به بازی کنندگان اجازه می دهد که داستان های خود را بیافرینند و مأموریت هایی را که به وسیله ی دیگر بازی کنندگان ایجاد شده است، بازی کنند. این مأموریت ها به صورت بین پلتفرمی روی ایکس باکس وان، پلی استیشن ۴ و کامپیوترهای شخصی، در دسترس قرار می گیرد. جزییات این حالت جدید از این قرار است: این حالت جدید بازی Assassin’s Creed Odyssey همین حالا در دسترس همه ی کسانی است که بازی را تهیه کرده اند.

«حالت جدید ساخت داستان، بر مبنای ابزارهای طراحی داستان، و سیستم شاخه ای گفتگوهای استفاده شده در بازی Assassin’s Creed Odyssey ساخته شده است. این حالت چنان طراحی شده تا با بازی کنندگان بتوانند داستان خودشان را بنویسند و گیم پلی آن را هم طراحی کنند و امکانات زیادی را در اختیار آن ها قرار می دهد.»

حالت ساخت داستان، امکانات بی شماری را جهت خلق داستان در اختیار بازی کنندگان قرار می دهد:

  • ترکیب و هماهنگ سازی اهداف مأموریت ها: بازی کنندگان می توانند بین شش هدف مختلف در ماموریت های بازی مثل آزاد کردن یا ترور اهداف خاص و یا رفتن به مکان هایی مشخص – دست به انتخاب بزنند.
  • ساخت روایت های چند شاخه: با ابتنای بر سیستم تعاملیِ دیالوگ های شاخه ای در بازی Assassin’s Creed Odyssey، بازی کنندگان می توانند روایت های چند شاخه با پیامدهای متفاوت خاص خود را خلق کنند.
  • تعامل با تاریخ: بازی کنندگان به گستره بزرگی از شخصیت های تاریخی و تخیلی بازیِ اصلی دسترسی خواهند داشت، و می توانند وقایع تاریخی بازی را از دید خود بازگویند، و یا حتی موارد خاص خود را بیافرینند.
  • گزینه های نقش آفرینی: بازی کنندگان می توانند گزینه های نقش آفرینی خاص – مثل حمله به شخصیت های موجود در بازی – را در سیستم دیالوگ پردازی بازی تعریف کنند.

 برای دسترسی به داستان های این حالت جدید، بازی کنندگان باید یک نسخه از بازی Assassin’s Creed Odyssey را داشته، و از آنجایی که این حالت مبتنی بر وب است، برای ساخت داستان شخصی خود، باید به یک کامپیوتر شخصی دسترسی داشته باشند.

در بخش طراحی و گرافیک هنری نیز به هیچ عنوان تغییر خاصی در مقایسه با بازی اصلی دیده نمی شود. از آن جایی که هیچ نوع محیط جدیدی به بازی اضافه نشده، این مورد کاملاً قابل چشم پوشی است. طراحی شخصیت های جدید در سطح خوبی قرار دارد، چهره و لباس های آن ها پرجزئیات بوده و زره های جدیدی که به بازی افزوده شده اند نیز به طور کامل از نظر ظاهری با زره ها و سلاح های یونانی تفاوت دارند. البته یکی از ضعف هایی که در بخش طراحی از تیم طراحی یوبی سافت انتظار نمی رفت، استفاده از طرح های عربی بر روی کلاه خود برخی از شخصیت های ایرانی است. از دیگر مواردی که فقدان آن به طور کامل در بازی حس می شود، این است که تمامی شخصیت های جدید به زبان انگلیسی صحبت می کنند و هیچ کدام حتی برای یک لحظه و یک کلمه از زبان مادری خود استفاده نخواهند کرد که البته برای بازی که در یونان واقع شده اما پشتیبانی از زبان یونانی در آن وجود ندارد، چندان نکته منفی بزرگی محسوب نمی شود! البته ناگفته نماند که شخصیت های جدید دارای لهجه های متفاوتی نسبت به مردم یونان موجود در بازی هستند که این سطح از توجه به جزئیات کاملاً قابل قبول است. در پایان می توان گفت که در حال حاضر شرایط بازی این طور به نظر می رسد که یوبی سافت با تقسیم بندی و خرد کردن محتوای یک DLC کامل، صرفاً به دلیل بالا نگاه داشتن میزان افرادی که در طی یک مدت زمان مشخص به سراغ بازی می روند، به بدنه اصلی آن که شامل محتوای ارزشمند و یا حتی ارزش خرید آن است آسیب وارد کرده؛ چرا که این نوع تصمیم گیری باعث شده تا محتوای نخستین قسمت شدیداً کم و کوتاه باشد و داستان آن درست در لحظاتی که هیجان انگیز و لذت بخش می شود، به پایان برسد. باید دید که آیا عملکرد قسمت های بعدی و یا حتی افزونه دوم (The Fate of Atlantis) نیز به همین شکل خواهد بود یا وضعیت تغییر خواهد کرد.

مشخصات سیستم موردنیاز بازی Assassin’s Creed Odyssey

کسانی که از پلتفرم PC برای تجربه بازی استفاده می کنند علاوه بر در اختیار داشتن گزینه های تنظیمات بیشتر در بخش گرافیکی، از قابلیت بنچمارک برای تست گرافیکی بازی روی حالت های مختلف و همچنین امکانی دیگر برای مشخص کردن نرخ فریم بازی بهره مند خواهند بود که در نسخه های کنسولی در دسترس نیستند. در ادامه می توانید نگاهی به مشخصات سیستم موردنیاز و پیشنهادی بازی Assassin’s Creed Odyssey داشته باشید.

حداقل سیستم موردنیاز

 سیستم عامل: ویندوز ۷، ۸.۱ یا ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی

 پردازنده: اینتل Core i5 2400 با فرکانس ۳.۱ گیگاهرتز یا ای ام دی FX 6300 با فرکانس ۳.۸ گیگاهرتز

 پردازنده گرافیکی: انویدیا جی فورس GTX 660 یا ای ام دی رادئون R9 285 با حافظه ۲ گیگابایت

 حافظه رم: ۸ گیگابایت

 رزولوشن: اچ دی (۷۲۰p)

 نرخ فریم: ۳۰ فریم بر ثانیه

 درجه تنظیمات گرافیکی: پایین

 فضای هارددیسک: ۴۶ گیگابایت

 نسخه دایرکت ایکس: ژوئن ۲۰۱۰

سیستم پیشنهادی (برای اجرا با رزولوشن ۱۰۸۰p)

 سیستم عامل: ویندوز ۷، ۸.۱ یا ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی

 پردازنده: اینتل Core i7 3770 با فرکانس ۳.۵ گیگاهرتز یا ای ام دی FX 8350 با فرکانس ۴ گیگاهرتز

 پردازنده گرافیکی: انویدیا جی فورس GTX 970 یا ای ام دی رادئون R9 290X با حافظه ۴ گیگابایت

 حافظه رم: ۸ گیگابایت

 رزولوشن: فول اچ دی (۱۰۸۰p)

 نرخ فریم: ۳۰ فریم بر ثانیه

 درجه تنظیمات گرافیکی: بالا

 فضای هارددیسک: ۴۶ گیگابایت

 نسخه دایرکت ایکس: ژوئن ۲۰۱۰

سیستم پیشنهادی (رزولوشن ۴K)

 سیستم عامل: ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی

 پردازنده: اینتل Core i7 7700 با فرکانس ۴.۲ گیگاهرتز یا ای ام دی رایزن ۱۷۰۰X با فرکانس ۳.۸ گیگاهرتز

 پردازنده گرافیکی: انویدیا جی فورس GTX 1080 یا ای ام دی Vega 64 با حافظه ۸ گیگابایت

 حافظه رم: ۱۶ گیگابایت

 رزولوشن: ۴K

 نرخ فریم: ۳۰ فریم بر ثانیه

 درجه تنظیمات گرافیکی: بالا

 فضای هارددیسک: ۴۶ گیگابایت

 نسخه دایرکت ایکس: ژوئن ۲۰۱۰

بازی Assassin’s Creed: Odyssey یازدهمین بازی اصلی از مجموعه ی Assassin’s Creed است که توسط Ubisoft Quebec توسعه داده شده است. داستان Assassin’s Creed: Odyssey در یونان باستان و پیش از شکل گیری انجمن برادری Assassin  ها جریان دارد. داستان بازی بر اساس یک حافظه ی ژنتیکی در ۴۳۱ سال پیش از میلاد است و یک تاریخچه ی مخفی از جنگ Peloponnes (جنگ میان شهرهای یونان باستان) را شرح می دهد. قهرمان اصلی داستان مزدوری به نام Alexios (شخصیت مذکر) یا Kassandra (شخصیت مؤنث) است، کسی که جنگیدن برای Athen و اتحادیه ی Delos یا جنگیدن برای Spartan و اتحادیه ی Peloponnes را می تواند انتخاب کند. محور داستان Assassin’s Creed: Odyssey مربوط به Spartan ای است که توسط خانواده اش طردشده است. کسی که مسیر زندگی اش می تواند به عنوان مزدور بی رحم به قهرمانی اسطوره ای منتهی شود. پیش گویی شده است که تبار خانواده ی این Spartan سرنوشت شومی را برای Spartan رقم خواهند زد، موضوعی که باعث می شود تا قهرمان داستان در نقطه ی ابتدایی روایت AC: Odyssey از یک صخره به پایین سقوط کند و ۱۷ سال بعد به وجود توطئه ای علیه خانواده اش پی برد. در شروع داستان Assassin’s Creed: Odyssey Kassandra در دوران کودکی خود و با نیزه ی شکسته ی Leonidas دیده شد، نیزه ای که یک سلاح Iso بود و از مادرش به او رسیده بود. به خاطر اعتباری که اصل و نسب او داشت امید زیادی می رفت تا Kassandra نیز همانند پدربزرگش Leonidas فردی قدرتمند شود. پدر او یعنی Nicolas اغلب او را تمرین می داد به این امید که فرزندش پا در جای پای Leonidas بگذارد.

بازی Assassin’s Creed: Odyssey
بازی Assassin’s Creed: Odyssey

در مقطعی، پیشگوی آپولو در دهلی در مورد برادر تازه متولدشده ی Kassandra یعنی Alexios پیشگویی کرد. این پیشگویی اشاره می کرد که Alexios در آینده باعث سقوط Spartan خواهد شد. به منظور جلوگیری از این رخداد Alexios برای قربانی شدن به کوه Tigtos برده شد و این در حالی بود که Mirin از Nicolas درخواست می کرد تا جلوی این اتفاق را بگیرد. زمانی که یک کشیش قصد پایین انداختن Alexios و قربانی کردن او را داشت، Kassandra سعی کرد تا مانع این اتفاق شود اما در عوض باعث هل داده شدن کشیش و Alexios و مرگ آشکار آن ها شد. Kassandra به عنوان خائن در Spartan محکوم شد و این موضوع ناپدری اش را مجبور کرد تا در کمال اندوه او را نیز از کوهستان به پایین بیندازد. بااین حال Kassandra از این سقوط جان سالم به دربرد و با نیزه اش به ساحل فرار کرد. او با گذر از Spartan ها و همراه با عقابش به سمت دریاهای آزاد فرار کرد. مدتی بعد یک طوفان قایق او را در دریا سرنگون کرد و Kassandra در سواحل شهر Kephallonia بیدار شد. در آنجا فردی به نام Markus او را پیدا کرد و Kassandra زیر پروبال او مشغول به کار شد. باگذشت سال ها مهارت های Kassandra به عنوان جنگجو توسعه پیدا کرد و او تبدیل به یک مزدور شد. Kassandra در کنار Markus و همین طور یک دختربچه ی یتیم به نام Phoebe کار می کرد، اما فعالیت های آن ها موجب غضب جنگاور محلی یعنی Cyclops شده بود، کسی که اداره ی Kephallonia را در دست داشت. Kassandra در نقطه ای متوجه شد که Markus مقداری پول از Cyclops قرض گرفته و با آن پول یک تاکستان برای خود خریده است. Kassandra به دلیل بدهی که Markus به او داشت از این اقدام او عصبانی شد. وقتی او در مورد این موضوع با Markus صحبت کرد، Markus برای پرداخت بدهی هایش Kassandra را به چند مأموریت فرستاد. Kassandra اقدام به ربودن چشم از خانه ی Cyclops کرد تا با فروختن آن مقداری پول به دست آورند. Kassandra همچنین با گروهی از بیگانگان که در ظاهر وابسته به Cyclops بودند روبرو شد و همه را غیر از یک نفر کشت. آن یک نفر فردی به نام Alpineur بود. Alpineur کشتار مردانش چنان برایش اهمیتی نداشت و در همان زمان به Kassandra پیشنهاد یک معامله را داد. Kassandra با قبول پیشنهاد او اقدام به جمع آوری کفن Penelope از تعدادی دزد کرد و Alpineur آن را در قبال مبلغ زیادی از او گرفت. Kassandra خیلی زود فهمید که انجام این مأموریت برای Alpineur تنها یک امتحان برای مأموریتی بزرگ تر و مبلغی درشت تر بوده است؛ کشتن یک ژنرال Spartan به نام گرگ Spartan که در Megariss مستقر بود. Kassandra این معامله را قبول کرد اما کشتی  برای رسیدن به Megariss نداشت. او که از آسیب پذیری Cyclops مطلع بود تصمیم گرفت به سراغش برود. وقتی Cyclops در حال شکنجه دادن یک کاپیتان کشتی به نام Barnaba بود، Kassandra اقدام به تحقیر او کرد و سپس برای او آشکار کرد که چشم Obsiden را نیز در اختیار دارد. Cyclops از او خواست تا چشم را به او برگرداند اما Kassandra در عوض اینشی را در مقعد یک بز که در آن نزدیکی بود گذاشت و حیوان را رها کرد. Cyclops که از این کار او بسیار خشمگین شده بود به سوی Kassandra حمله کرد اما Kassandra موفق شد او و افرادش را شکست دهد و Barnaba را نیز آزاد کرد. Barnaba که از اقدام Kassandra سپاس گذار بود، پیشنهاد جایگاه فرماندهی کشتی خود یعنی Adrestia را به او داد. Kassandra با قبول این پیشنهاد از Markus و Phoebe خداحافظی کرد و آماده ی رفتن شد. درراه Megariss، Barnaba از Kassandra در مورد دلیل سفرش به Megariss پرسید و او در جواب گفت که برای سر گرگ Spartan جایزه ای گذاشته شده است. سپس Barnaba برای Kassandra افشا کرد که گرگ Spartan در حقیقت همان پدر او یعنی Nicolas است. آن ها در هنگام رسیدن به Megariss متوجه محاصره شدنشان توسط گروهی از کشتی های Athen ای شدند. آن ها کشتی ها را نابود کردند و راه خود را به سمت ساحل ادامه دادند. هنگام رسیدن به ساحل آن ها متوجه جنگی درگرفته میان Spartan ها و Athen ای ها شدند. Spartan ها با رهبری Nicolas و پسرخوانده  ی او یعنی Stentor پیروز شدند.

  مانی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 12 =