راهنمای گام به گام بازی پلی استیشن ۴ Lego Batman 3 (قسمت یازدهم)
راهنمای گام به گام بازی پلی استیشن ۴ Lego Batman 3: تمامی ۱۵ سطح بازی PlayStation 4 Game Lego Batman 3 Walk through
PlayStation ۴ Game Lego Batman 3 مرحله ۷: اروپا در مقابل آن!!
به برج مراقبت (Watchtower) بازگردید، به سمت اتاق کنترل (Control Room) پرواز کنید و با نقشه ستاره دار هولوگرافی ارتباط برقرار کنید. این همان جایی است که می توانید مراحل را دوباره اجرا کنید و یا مرحله بعدی را انتخاب کنید،مرحله بعدی اروپا در مقابل آن (Europe Against It) است. جهان کوچک شده است! بتمن، سوپرمن و زن شگفت انگیز در پاریس گیر افتاده اند ، جایی که Brainiac قصد دارد شهر کوچک شده را سرقت کند.
شی سه رنگ قهوه ای را تخریب کنید و در ابتدای پلی که پس از برج ایفل وجود دارد بایستید. اما مواظب باشید! Brainiac آن را خراب خواهد کرد! به سمت چپ خیابان نگاه کنید تا کامیون Wayne Enterprise را مشاهده کنید. قفل های طلایی را ذوب کنید و لباس Scuba بتمن را به دست آورید. اجازه دهید بتمن با لباس جدیدش وارد رودخانه شود و به زیر آب برود و آجرهای نارنجی رنگی که در سمت مخالف پل قرار دارند را نشانه بگیرد تا از آب عبور کند.
روی کامیون نقره ای که سر راهتان قرار دارد بمب بگذارید و راهتان را ادامه دهید، با قاتلان مبارزه کنید و از انفجارها و اشعه های کوچک کننده Brainiac فرار کنید. در میدان فواره ای وسط، با کمک لباس سنسور بتمن، آوارهایی که مسیرتان را مسدود کرده اند، اسکن کنید. قلاب چنگکی را بکشید و به Arc de Triomphe بروید. ۲۰ ربات Brainiac را شکست دهید، Brainiac پاریس را کوچک خواهد کرد! هدف بعدی او لندن است.
لباس Scuba را فعال کنید و در سمت راست وارد آب شده و به بررسی بپردازید. زمانی که زیر آب هستید قلاب چنگکی روی پل را بکشید و سپس از پل بالا روید. حال به شهر باز گشته اید، Brainiac اتوبوسی دوطبقه را بزرگ می کند تا مسیرتان را سد کند. با کمک لباس سنسور آن را اسکن کنید تا نوار آجرهای طلایی ظاهر شوند. چه باید کرد؟ با کمک حمله لیزری بتمن یا سوپرمن آن آجرها را ذوب کنید، زمانی که مسیرتان باز شد، به سمت میدان فواره ای، یعنی جایی که باجه تلفن مسیر را بسته است، حرکت کنید.
با لباس سونار، شیشه را منفجر کنید. با استفاده از لباس الکتریسیته، جریان برق را قطع کنید، سپس از اسکن لباس سنسور استفاده کنید و محل قلاب چنگکی را پیدا کنید. قلاب چنگکی را بکشید تا وارد بخش دیگری از شهر شوید. با قاتلان بجنگید و از اشعه های Brainiac دوری کنید. زمانی که به رودخانه رسیدید ، Brainiac لجن ها را وارد رودخانه می کند. بالای آن پرواز کنید و روی پل بایستید، با دید لیزری سوپرمن، آجرهای طلایی پل را ذوب کنید.
با این کار پل خراب می شود و سوپرمن می تواند روی تکه های پل بایستد و وارد لجن ها نشود و بقیه را با خود همراه کند. حال همه می توانند به دروازه های خروج کاخ باکینگهام (Buckingham Palace) برسند. لباس الکتریسیته را فعال کنید و هر هدف آجری در کنار حصار را خرد کنید تا آجرهای لغزنده را به سوکت برق تبدیل کنید. از دروازه عبور کنید و برای دومین بار با قاتلان مبارزه کنید و آن ها را شکست دهید. هدف بعدی ایتالیا است.
ربات عظیم الجثه Brainiac حملات بسیاری خواهد کرد و همچنین مینیون ها را به سمت شما می فرستد. از حملات فرار کنید و مواظب ۸ قاتل باشید. زمانی که آن ۸ نفر را شکست دادید، از آجرهای لغزنده در پیش زمینه آیینه ای بسازید. پشت آن پنهان شوید و حالا او آسیب پذیر است، زیرا می توانید با کمک آیینه ای که ساخته اید اشعه های او را به سمت خودش بازگردانید و به او ضربه بزنید. هنگامی که Brainiac عقب نشینی کرد، ۱۶ ربات دیگر را برای مبارزه به سمت شما خواهد فرستاد.
همه آن ها را شکست دهید، آجرهای لغزنده را بسازید، و با کمک بتمن، قلاب چنگکی را بکشید تا اشعه کوچک کننده را به طور صحیح هدایت کنید. آخرین موج از قاتلان را هم شکست دهید، آجرهای لغزنده را بسازید، و برای تکمیل سریع این مرحله، قسمت سبز رنگ لگوی ساخته شده را فشار دهید. البته Brainiac باز هم کار خود را می کند و ایتالیا را هم کوچک کرده و در نهایت فرار می کند.