راهنمای گام به گام بازی پلی استیشن ۴ Lego Batman 3 (قسمت پنجم)

راهنمای گام به گام بازی پلی استیشن ۴ Lego Batman 3 (قسمت پنجم)

راهنمای گام به گام بازی پلی استیشن ۴ Lego Batman 3: تمامی ۱۵ سطح بازی PlayStation 4 Game Lego Batman 3 Walk through

در بازی PlayStation ۴ Lego Batman 3 مسیر را به عقب برگردید و به سمت قاب های لگویی شیشه ای بروید. محفظه ای نقره ای در آنجاست که نشان لباسی جدید برای بتمن در آن وجود دارد. Sonar Suit می تواند با پروژکتور صوتی متمرکز بالای خود شیشه را تخریب کند. تنها کافی است دکمه ساخت را فشار دهید تا موج صوتی روی زمین ایجاد شود، و تمامی آجرهای شیشه ای نزدیک را بشکند.
با انجام این کار لوله Toy Wonder شگفت انگیزی آشکار می شود. این Toy Wonder را با کمک لباس تکنوی رابین جمع آوری کرده و وارد لوله شوید. در آنجا پانلی تکنویی وجود دارد که می تواند موجب پایین آمدن پله ها شود و پلی را در سمت راست پناهگاه آشکار میکند. از لباس تکنوی رابین در این پانل استفاده کنید تا ماشین تخریبی خطرناک آشکار شود. ظروف شیشه ای را در همان نزدیکی می بینید؟ با استفاده از لباس سونار بتمن آن ها را تخریب کنید، سپس با لباس Hazard رابین تمامی آجرهای لغزنده را جمع آوری کنید.
کنار زدن قطعات باعث ایجاد نشان داده شدن اشیاء نامرئی بالای نشان بتمن می شود. آن ها را اسکن کنید تا قلاب چنگکی مخفی آشکار شود. آن قلاب را بکشید و از فن جدید چرخشی برای رسیدن به لباس سنسوری سبز استفاده کنید. لوله ها را طوری در موقعیت قرار دهید که موشک را به سوخت فضایی سبز که توسط بتمن ایحاد شده، قلاب کنید. به سمت دسته خاکستری بپرید، آن دسته به راحتی شکسته می شود و مرحله دو تکمیل می شود. حال زمان آن رسیده که لباس فضایی بتمن را به دست آورید.
این لباس در سمت راست غار، در محفظه سوخت سبز قرار گرفته است. برای ورود به آن، از لباس سنسوری استفاده کنید تا آجرهای شیشه ای بالای پله ها را پیدا کنید، سپس قبل از اینکه با لباس خطری رابین از لجن عبور کنید، از لباس سنسوری برای نابود کردن شیشه استفاده کنید. درب دو را به سمت پایین بکشید تا بتمن بتواند عبور کند و نقطه درخشان سبز را در سمت راست محفظه طلایی اسکن کند. آجرهای نقره ای آشکار شده را تخریب کنید تا منطقه تاریک را پیدا کنید.
تاریکی به این معنا است که شما می خواهید از لباس چراغانی رابین استفاده کنید ، ایستگاه شارژی درست در سمت راست تاریکی وجود دارد. آن جا را روشن کنید و به دنبال اشیاء سایه دار باشید. چه چیزی در آن جا وجود دارد؟ وسیله ای بسیار عجیب و غریب! دکمه پرش را نگه دارید تا وسیله نقلیه را به حرکت در آورید و از دکمه ساخت برای جستجو در لوله های آجری استفاده کنید. به کمک آن وسیله چهار نقطه را کاملا بررسی کنید تا نشان لباس جدید بتمن را پیدا کنید. این لباس همان لباس فضایی (Space Suit) می باشد.
با کمک این لباس می توانید پرواز کنید و لیزری پرتاب کنید که قطعات لگوی طلایی را از بین می برد. آن را در محفظه طلایی امتحان کنید و بقیه قطعات لگویی را که در سمت راست قرار دارند بشکنید، و در نهایت آجرهای لغزنده آشکار خواهند شد. ساخت آجرها باعث ایجاد ایستگاه شارژ جت پک می شود. آن را شارژ کنید، سپس به سمت بالکن بالای محفظه ی سوخت پرواز کنید. آجرهای طلایی را ذوب کنید و رابین می تواند ملحق شود. از روی شکاف بعدی به سمت دیوار آجری لگوی طلایی پرواز کنید.
از دکمه تعامل استفاده کنید و پرتو را حرکت داده تا به دنبال الگوی درخشان قرمز باشد و آجرها را بشکنید. قطعاتی را بسازید که می افتند تا Batcomputer را به همراه پانل تکنویی ایجاد کنند. این کار مخصوص رابین است. با استفاده از دید سنسوری رابین روی نقاط سبز درخشنده که به تازگی ظاهر شده اند استفاده کنید او را از آن منطقه عبور دهید، این باعث می شود دسته های آکروباتی مفیدی ظاهر شوند. از رابین معمولی استفاده کنید و اشیاء را به اولین شکاف پرتاب کنید، و سپس از روی آن بپرید! استفاده از لباس تکنوی رابین، چالش کامپیوتری دیگری را در دنیای مجازی آغاز می کند. در همین پیچ و خم ها، مسیر را ادامه دهید و به کلیدهای شماره دار برسید. آن ها را خراب کنید تا به بخش پلتفرمی برسید. منطقه پلتفرمی خیلی سخت نیست، تنها باید حرکت کنید و روی انگشتانتان بایستید.
اگر یک پانل رنگ قرمز داشت، بدان معنا است که با گام گذاشتن روی آن، آن پانل سقوط خواهد کرد. پس مراقب باشید! آخرین چالش عجیب ترین چالشی است که تا به حال با آن روبرو خواهید شد. زمین مانند موجی حرکت می کند، صبر کنید تا در نزدیکی نقطه شروع ظاهر شود، و به دنبال موج در طول مسیر کلیدهای شماره دار فرار کنید. تکمیل این کدها موشک بتمن را نیز تکمیل خواهند کرد. زمانی که آماده بودید وارد کشتی شوید و به دنبال Justice League HQ باشید.

مرکزخرید دات کام

  مانی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + ده =