بررسی قابلیت بازی چند نفره به شکل آنلاین در بازی Flats

بازی Flats

گیم هایی که موضوع آن ها اول شخص است قطعاً جز محبوب ترین ژانرهای بازی برای کنسول های مختلف می باشند و اکثریت کاربران از بازی در چنین سبکی استقبال می کنند. ولی این بازی ها در نسخه موبایلی آن چنان که برای کنسول های پلی استیشن و ایکس باکس محبوب هستند طرفدار ندارند. بازی Flats با فیزیک متفاوت خود، علاقمندان به این سبک را مجذوب خود می کند.

بازی Flats
بازی Flats

گیم هایی که موضوع آن ها اول شخص است قطعاً جز محبوب ترین ژانرهای بازی برای کنسول های مختلف می باشند و اکثریت کاربران از بازی در چنین سبکی استقبال می کنند. ولی این بازی ها در نسخه موبایلی آن چنان که برای کنسول های پلی استیشن و ایکس باکس محبوب هستند طرفدار ندارند. بازی Flats با فیزیک متفاوت خود، علاقمندان به این سبک را مجذوب خود می کند.

گوشی های موبایل بهترین پلتفرم برای نشان دادن خلاقیت های سازندگان بازی هستند تا از طریق آن بتوانند با هزینه ای بسیار کمتر به نسبت بازی های کنسولی، ایده های خلاقانه خود را ساخته و به محصولی کاربردی مبدل سازند. در نتیجه هم ایده پرداز به موفقیت می رسد هم این که کاربران بازی های متنوع و جذابی را با گوشی های موبایل خود امتحان می کنند.

Flats که در زمره بهترین بازی های رایانه ای قرار دارد، اما به دلیل هوش و خلاقیت طراح خود بسیار متفاوت از کار درآمده و صد البته مناسب برای موبایل ساخته شده است. در همان ابتدای بازی، عجیب و غریب بودن جلوه های بصری کاملاً شما را متعجب می کند و نوید بازی متفاوتی می دهد.

استفاده از رنگ های جیغ و زنده در فضایی که هیچ گونه بافتی از اشیا نمی بینید و تنها اشکال مختلفی وجود دارند که با رنگ بندی متفاوت از یکدیگر نشان داده می شوند. اوج سادگی در گیم به نمایش درآمده و هیچ تصویر گنگی را نخواهید دید. اما محوریت بازی که همان ژانر اکشن است همچنان حفظ شده است.

اگر از گیمر های بازی های اول شخص حرفه ای باشید، به خوبی می دانید که وجود سایه در فضای بازی تا چه حد موجب گیجی کاربر و عدم دید صحیح می شود. باید بگوییم به دلیل گرافیک خاص بازی Flats به هیچ عنوان سایه ای را مشاهده نخواهید کرد و همه چیز در نهایت وضوح و روشنی قابل دیدن است. همین امر نکته ی اساسی درانجام بازی های اول شخص به حساب می آید.

به خاطر وجود سبک مینیمال گیم در طی انجام بازی، سرعت بالا و روانی وجود دارد و ابداً به تلفن های همراه هشت هسته ای و حافظه ی رم بالاتر از لب تاب خود، احتیاجی ندارید.

شاید فرم عجیب و منحصر به فرد بازی برای شما غیر قابل درک باشد و در شروع بازی خیلی با آن ارتباط برقرار نکنید، که البته این امر با توجه به گرافیک گیم اصلاً غیرمنطقی نیست زیرا شما به عنوان یک گیمر، عادت به بازی هایی شبیه به واقعیت دارید ولی این بار چنین بازی خلاقانه ای شما را جذب خواهد کرد.

بازی Flats
بازی Flats

قابلیت بازی چند نفره به شکل آنلاین در بازی Flats

پس برای علاقمند شدن شما به این بازی لازم است بگوییم که بازی Flats قابلیت بازی چند نفره به شکل آنلاین را دارد و غیر از این چندین آیتم درخشان از سبک بازی های اکشن را می تواند ارائه دهد. قسمت آنلاین گیم دارای آیتم هایی مانند Deathmatch، به دست آوردن پرچم و چندین حالت دیگر می باشد.

که یقیناً این حالت ها با این شکل و شمایل و فیزیک متفاوت، جذابیت زیادی را به همراه دارد که موجبات علاقمندی کاربر را به خوبی فراهم می سازد. در قسمت بازی تک نفره، روایت پر پیچ و خمی وجود ندارد، و فقط با دسته های مختلفی از دشمنان مواجه می شوید که باید همه ی آنان را نابود سازید.

هرگز تصور نکنید که تا پایان همه مراحل به همین شکل اولیه با دشمنان مبارزه می کنید، بلکه هر چقدر مراحل مختلف را طی کنید به چالش های دشوارتر و هیجان انگیزتری خواهید رسید که سبک و سیاق بازی Flats را دست خوش تغییر می کند و به آن راحتی که در شروع بازی به نظر می رسید، نخواهد ماند.

هر گیمی که باطراحی و ایده ی جدید عرضه می شود، علاوه بر ایده اولیه ی خود، مستلزم داشتن ویژگی های منحصر به فرد وخاص است که این مورد کاملاً درباره ی Flats صدق می کند. در این بازی به هیچ وجه با تلف کردن زمان یا صفحه ی لود رو به رو نمی شوید بلکه به سرعت از حالت انفرادی به حالت گروهی آنلاین، راه پیدا می کنید.

حتی این امکان را دارید به جای هدر دادن زمان وانتظار برای اضافه شدن بازیکنان دیگر برای بازی چند نفره، دقایقی بازی تک نفره انجام دهید تا آمادگی لازم برای بازی گروهی را بدست آورده و از وقت خود نهایت استفاده را ببرید.

برای این که بازی Flats همه ی ویژگی های یک گیم موبایلی با ژانر اکشن و اول شخص را در خود داشته باشد، انیمیشن هایی مخصوص همان کاراکترهای ساده ساخته شده است که در زمان هدشات یا موارد دیگری، به تصویر در می آیند.

لازم است به بررسی گیمی هایی اکشن با محوریت اول شخص بپردازیم تا هرچه بیشتر با سبک این گونه بازی ها آشنا شوید. تاریخچه این مدل از گیم ها به حدود ۴۰ سال قبل باز می گردد. نخستین بازی که طبق این ژانر عرضه شد، به نام Maze War بود. استیو کالی که یکی از عالیترین مهندسین ناسا بود، طراحی این بازی را به عهده داشت.

با توجه به قدمت بازی، کاملاً مشخص است که گرافیک خیلی ساده و ابتدایی داشته و ساختارآن به هیچ وجه پیچیده و گیج کننده نبوده و تنها هدفی که در طی بازی وجود داشته است، خارج شدن از هزار تو طراحی شده استیو کالی می باشد. این گیم که سرآغاز بازی های اکشن است به روی ابر رایانه ای به اسم Imlac PDS-1 اجرا می شد.

از دیگر بازی های ابتدایی ژانر اکشن اول شخص، اسپاسم (Spasim) است. طراح این گیم جیم باوری (Jim Bowery) بوده است. گرافیک این بازی اندکی بالاتر از بازی Maze War بود و طراحی ۳D پر و پیمان تری به روی آن انجام شده بود. این بازی محصول سال ۱۹۷۴ است.

با پیشرفت روزافزون تکنولوژی در همه ی زمینه ها، بازی های رایانه ای هم پیشرفت زیادی داشتند. در اواخر دهه ۱۹۸۰، گیمی به اسم MIDI Maze برای پلتفرم آتاری تهیه شد که طراحی آن به دست شرکت زانس صورت گرفته بود. بازی مربوطه، با بهره بردن از خط حرکت در هزار توها طراحی شده و نسبت به زمان خود، رنگ و گرافیک جذابی داشت.

نخستین گیمی که تاثیرات زیادی در دنیای بازی سازی داشته و انقلابی در بازی های اکشن اول شخص به وجود آورده است، بازی وولف اشتان سه بعدی می باشد. Wolfenstein 3d تهیه شده در سال ۱۹۹۲، مختص رایانه های خانگی و سیستم عامل داس بود. روایت این بازی مجذوب کننده، بر پایه جنگ جهانی دوم شکل گرفته بود و چهار طراح آن به نام های جان کارماک، جان رومر، تام هال و آدریان کارماک تیم سازنده ی آن را تشکیل می دادند که از این بزرگان می توان به عنوان خلق کنندگان ژانر گیم های اول شخص نام برد.

کاراکتر اصلی گیم، ویلیام بی.جی.بلازکوویچ است که در زندان نازی ها به اسارت در آمده و پس از کشمکش های فراوان، موقعیتی مناسب پیدا کرده و از سلول خود در زندان وولف اشتاین فرار می کند. یک چاقو، نخستین سلاح به دست آمده ویلیام است. هدف این کاراکتر این است که با سربازان دشمن مبارزه کند و نازی ها را به قتل برساند و در ادامه در جستجوی یافتن آسانسور در میان اتاق هایی با طراحی تو در تو، برای ورود به طبقات دیگر زندان که شکلی قلعه مانند دارد برود. حریف آخر و اصلی ویلیام، BOSS است که باید آن را پیدا کرده و با او به مبارزه بپردازد و پس از شکست دادن او برای همیشه از شر زندان Wolfenstein رهایی یابد.

  مانی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =