۵ حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن ۱

5 حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن 1 باید بدانید

اگر از دوران کودکی به بازی های ویدئویی علاقه داشته اید، به احتمال زیاد تجربه بازی با کنسول پلی استیشن۱ را هم دارید. کنسولی که ویژگی ها و توانمندی های عجیب و غریبی نداشت، اما در زمان خودش واقعا خوب بود و می توانست مخاطبان را راضی نگه دارد. بدون شک اگر پلی استیشن۱ در مسیر درستی قرار نداشت، ما هیچ وقت شاهد عرضه مدل های بالاتر این کنسول نبودیم.

حالا کمپانی سونی به یک نام آشنا و محبوب در زمینه تولید کنسول های بازی تبدیل شده است. به طوری که استقبال از آخرین مدل کنسولهای آن یعنی پلی استیشن ۴ بی نظیر بوده است. حالا صحبت از عرضه کنسول پلی استیشن۵ است و مخاطبان به خوبی می دانند که سونی در پس هر عرضه جدید، صدها ایده و فکر نو را به کار گرفته است.

ما تصمیم داریم تا در این مقاله در مورد ۵ حقیقت جالب در مورد کنسول پلی استیشن۱ با شما صحبت کنیم. شاید تصور کنید حالا که حرف از پلی استیشن۵ به میان آمده است، پرداختن به پلی استیشن۱ چندان کار جالبی نباشد. اما این را بدانید که پلی استیشن۱ در شکل گیری خاطرات کودکی بسیاری از جوانان امروز نقش داشته است. پس بدون شک بازگو کردن ۵ حقیقت جالب در مورد آن، خالی از لطف نخواهد بود.

5 حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن 1 باید بدانید
۵ حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن ۱ باید بدانید

حقیقت اول

حتما پس از اینکه متوجه شوید ایده ساخت کنسول پلی استیشن۱ به طور کامل به کمپانی سونی تعلق نداشته است، حسابی تعجب می کنید. حتی قرار نبوده که سونی به تنهایی کار ساخت این کنسول بازی را آغاز کند. بلکه در ابتدای کار قرار بوده است تا کمپانی سونی به همراه کمپانی نینتندو دست به ساخت کنسولی تازه بزنند. زیرا در آن زمان نینتندو یک مجموعه بی نظیر و قدرتمند به حساب می آمد که در عرضه کنسول های پیشرفته و جذاب هیچ رقیبی نداشت.

بدون شک در آن زمان همکاری نینتندو با سونی یک اتفاق خارق العاده برای سونی بود که در پس آن موفقیت های زیادی پنهان شده بود. پس از اینکه سونی و نینتندو در مورد همکاری به توافق اولیه رسیدند، تصمیم گرفته شد که نام کنسول تازه Play Station یا Super Disc باشد. اما پس از مدتی تصمیمات اولیه بر هم خورد.

زیرا نینتندو کمپانی فیلیپس را جایگزین سونی کرد. البته پروژه ای که نینتندو با فیلیپس آغاز کرده بود، هیچ وقت به نتیجه نرسید و خیلی زود شکست خود.اما این اتفاق، کمپانی سونی را به جایگاه تازه ای وارد کرد. سونی پس از ان به تنهایی دست به کار شد و تصمیم گرفت تا بهترین کنسول بازی را با عنوان پلی استیشن۱ روانه بازار کند.

حقیقت دوم

اگر کنسول پلی استیشن۱ داشته اید، حتما با بازی Gran Turismo هم آشنایی دارید. این بازی بهترین بازی پلی استیشن۱به حساب می آمد که پس از عرضه با استقبال بی نظیر گیمرها همراه شد. Gran Turismo توانست پس از عرضه به فروش ۱۰.۸ میلیون نسخه ای دست پیدا کند.

جالب است بدانید ساخت بازی Gran Turismo 5 سال به طول انجامید و سازنده آن در مصاحبه ای گفته است که در مدتی که به ساخت این بازی مشغول بودم، فقط ۴ روز در سال را به خانه می رفتم. تلاش های تیم سازنده بازی Gran Turismo واقعا ستودنی است. البته این بازی Playstation موفق به اخذ لقب “برترین بازی ویدئویی قرن۲۱ در سال ۲۰۰۰ میلادی” شده است.

حقیقت سوم

حقیقت سوم به کنترلر پلی استیشن۱ مربوط است. در آن برهه از زمان اکثر کنترلرها ظاهر تختی داشتند. اما کنترلر پلی استیشن۱ تمامی معادلات تعریف شده را بر هم زده بود. زیرا طراح آن که Teiyu Goto نام داشت، معتقد بود یک دسته بزرگتر می تواند بهتر و بیشتر گرافیک سه بعدی پلی استیشن۱ را به رخ بکشد. اگرچه پس از مطرح شدن این ایده، بسیاری با آن مخالفت کردند. اما در نهایت Teiyu Goto توانست حرفش را بر کرسی بنشاند. زیرا او تحت حمایت و تائید رئیس کمپانی سونی قرار داشت.

حقیقت چهارم

کار تولید پلی استیشن۱ در سال ۲۰۰۴ میلادی به پایان رسید. اما پیش از اینکه این زمان فرا برسد، کمپانی سونی موفق شد تا ۱۰۲ میلیون نسخه از این کنسول دوست داشتنی را بفروشد. چنین اتفاقی برای کمپانی سونی پیام آور یک موفقیت بزرگ بود. کنسول های پلی استیشن۱ در رنگ های مختلفی قابل دسترسی بودند. سبز، آبی، سیاه، سفید و خاکستری رنگ های مختلف این کنسول بود که انتخاب را برای مخاطبان بسیار گسترده کرده بود.

5 حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن 1 باید بدانید
۵ حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن ۱ باید بدانید

در زمانی که نسخه های تازه تر این مدل روانه بازار می شد، ارتقایی در بخش اتصالات و سایر بخش ها احساس می شد و همین موضوع روز به روز بر محبوبیت پلی استیشن۱ می افزود. پلی استیشن۱ از لحاظ سایزبندی هم دارای دو سایز بزرگ و کوچک بود که به سایز کوچک آن کامپکت گفته می شد.

حقیقت پنجم

در زمانی که پلی استیشن۱ روانه بازار شد، دیسک های سونی هم به شهرت زیادی رسیدند. این دیسک ها تماما سیاه بودند. در زمانی که تمامی دیسک های بازی رنگارنگ بودند، ارائه دیسک های مختلف با رنگ سیاه کمی عجیب به نظر می رسید. اما سونی با این کار تمایز دیسک های خود را نسبت به دیسک های تولیدی سایر رقبا به خوبی مشخص می کرد. البته همه چیز در مورد دیسک های سونی به ظاهر آن مربوط نمی شد.

این دیسک ها از لحاظ حافظه و محتویات هم با نمونه های مشابه فرق داشتند. مثلا در آن زمان دیسک های بازی ها ۱۲ مگابات حافظه داشتند. اما سونی با استفاده از دیسک هایی با حافظه ۶۵۰ مگابایت سروصدای زیادی به پا کرده بود. این حجم بالای حافظه در دیسک های سونی موجب شده بود تا بازی ها از کیفیت گرافیکی و صوتی بی نظیری برخوردار شوند.

کمپانی سونی پس از عرضه پلی استیشن۱، ۳۰۰۰ بازی ویدئویی طراحی و تولید کرد و توانست ۹۶۲ میلیون نسخه از آن را در سراسر جهان بفروشد. کمپانی سونی با عرضه بازی ویدئویی Strider Hiryu به کار ساخت بازی های مخصوص پلی استیشن۱ پایان داد. بازی که در میان گیمرها به یک بازی شناخته شده و محبوب تبدیل شد و هنوز هم برخی از علاقمندان، میل به امتحان مجدد آن دارند.

  مانی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 4 =