۷ حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن ۲ باید بدانیم

7 حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن 2 باید بدانیم

۷ حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن ۲ باید بدانیم
۷ حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن ۲ باید بدانیم
بدون شک پلی استیشن۲ نقش به سزایی در پیشرفت و صعود کمپانی سونی داشته است. تغییراتی که تا کنون در پلی استیشن۲ دیده شده است، در هیچ کدام از مدل های پلی استیشن احساس نشده است. پلی استیشن۲ پس از اینکه به بازار عرضه شد، با سرعت بسیار زیادی به یک کنسول دوست داشتنی و محبوب در نزد گیمرها تبدیل شد. ما تصمیم داریم تا در این مقاله ۷ حققیت جالب را در مورد این کنسول ها بازگو کنیم. پس با ما همراه باشید.

حقیقت اول

همان طور که در ابتدای مقاله هم اشاره کردیم، کنسول های پلی استیشن۲ از بهترین نمونه هایی بوده اند که تا کنون به صنعت بازی های ویدئویی وارد شده اند. این گفته اصلا مبالغه نیست. حتی اگر میزان فروش کنسول های بازی را در تاریخ بررسی کنید، متوجه می شوید که پلی استیشن ۲ تا چه اندازه مورد استقبال گیمرها بوده است. این کنسول پس از تولید به فروش ۱۵۷ میلیون نسخه ای دست پیدا کرد. فروشی که تا آن زمان واقعا بی سابقه بود.
البته هنوز هم این مقدار از فروش واقعا تعجب آور است. در پلی استیشن۲ همه چیز به خوبی در کنار هم مدیریت شده بود. یعنی علاوه بر این که کیفیت بالایی داشت، از قیمت مناسبی هم برخوردار بود. ضمن اینکه در بازه زمانی مناسبی هم به بازار معرفی شد. به هر حال یادتان باشد که هر وقت از یک کنسول افسانه ای صحبت می کنیم، دقیقا منظورمان پلی استیشن۲ است!

7 حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن 2 باید بدانیم
۷ حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن ۲ باید بدانیم

حقیقت دوم
پلی استیشن۲ با مجموعه ای از ایده های نو پا به میدان رقابت و صنعت بازی های ویدئویی گذاشته بود. این کنسول توانایی تبدیل شدن به کامپیوتر را داشت. توانایی که در آن زمان چیزی شبیه به معجزه بود! برای این کار فقط کافی بود تا گیمر ها از تجهیزات به خصوصی استفاده کنند تا در کنار کنسول بازی خود، یک کامپیوتر خانگی هم داشته باشند. در بسته بندی پلی استیشن۲ یک دیسک سیستم عامل لینوکس هم قرار داشت تا گیمرها در صورت تمایل از ان استفاده کنند.
گیمرهایی که علاقمند به تبدیل کنسول خود به یک کامپیوتر لینوکس بودند، باید از پکیج ویژه پلی استیشن۲ استفاده می کردند. در این پکیج، آداپتور، ماوس، کیبورد، هارد و یک کارت گرافیکی قرار داشت. اگر از صاحبان کنسول پلی استیشن۲ بوده اید، احتمالا از این امکان استفاده نکرده اید. اما به هر حال این یک واقعیت مهم و جالب در مورد پلی استیشن۲ است که در زمان خودش واقعا ایده ناب و بکری به حساب می آمد.

حقیقت سوم
اگر دارای کنسول پلی استیشن۲ بوده اید، حتما می دانید که پس از روشن کردن کنسول ستون های سفیدی بر روی صفحه به نمایش در می آمد. در ادامه، لوگوی سونی از بین این ستون ها و مقداری دود نمایان می شد. شاید پیش خودتان تصور کنید که ترکیب این ستون ها و دود از ایده طراح بوده است و فکر خاصی پشت آن نیست. اما جالب است بدانید که سونی در به نمایش درآوردن این ستون های سفید یک هدف مشخص را دنبال می کرده است.
در واقع این ستون ها بیانگر تعداد بازی های ویدئویی نصب شده بر روی کنسول شما بوده اند که پس از اتصال حافظه، خودشان را در صفحه نمایش نشان می دادند. هر چه تعداد این ستون ها بیشتر می بود، یعنی بازی های موجود بر روی حافظه هم بیشتر بوده است.
اگر تمامی بازی های ویدئویی نصب شده را پاک می کردید، متوجه می شدید که دیگر هیچ ستون سفیدی در صفحه خودش را نشان نمی دهد. می بینید؟! باز هم سونی به همه ثابت کرده است که در طراحی پلی استیشن۲ تا چه حد دقیق، مبتکر و خلاق بوده است.

حقیقت چهارم
به احتمال زیاد حافظه های ۸ مگابایتی که برای کنسول پلی استیشن۲ طراحی و تولید شده بود را به یاد دارید. این روزها ۸ مگابایت به هیچ دردی نمی خورد! کنسول هایی که در چند سال اخیر روانه بازار شده اند، ۵۰۰گیگابایت، ۱ ترابیت و حتی ۲ ترابایت ظرفیت دارند. این موضوع نشان می دهد که دنیای بازی های ویدئویی در چند سال اخیر چه پیشرفت چشمگیری داشته است.
البته باید اعتراف کرد حافظه ۸ مگابایتی در آن زمان هم ظرفیت خوبی به حساب نمی آمد.به نظر می رسد کمپانی سونی به دلیل دسترسی نداشتن به اطلاعات درست با یک چالش سخت در مورد حافظه کنسول های Playsttaion ۲ مواجه شده بود.

7 حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن 2 باید بدانیم
۷ حقیقت باورنکردنی که در مورد پلی استیشن ۲ باید بدانیم

حقیقت پنجم
حتما اگر بفهمید پلی استیشن۲ قابلیت پشتیبانی از نتفلیکس را داشته است، شاخ در می آورید! البته حق هم دارید. در ان زمان گیمرها می توانستند با کمک یک دیسک اختصاصی و در کشور برزیل از این قابلیت استفاده کنند. اگر چه این سرویس هم اینک در پلی استیشن۴ و ایکس باکس وان در دسترس است، اما وجود ان در پلی استیشن ۲ کمی عجیب به نظر می رسید.

حقیقت ششم
شاید عجیب و کمی خنده دار به نظر برسد، اما در آن دوره ای که پلی استیشن۲ به اوج محبوبیت خود رسیده بود، یکی از علاقمندان و گیمرها که Dan Holmes نام داشت، تصمیم گرفت تا نام خود را به پلی استیشن۲ تغییر دهد و این کار را هم کرد!

حقیقت هفتم
سال ۲۰۰۰ میلادی بود که صنعت بازی های ویدئویی با ظهور پلی استیشن۲ به دنیای تازه ای وارد شد. اگر چه استقبال از این کنسول بی نظیر بود، اما در سال ۲۰۰۶ میلادی پلی استیشن۳ به طرفداران معرفی شد. یعنی پس از ۶ سال پلی استیشن۲ جای خود را به عضو تازه خانواده داد.
اما استقبال از این کنسول به حدی زیاد بود که کمپانی سونی تا سالها از آن پشتیبانی می کرد. به طوری که پشتیبانی از کنسول پلی استیشن۲ تا سال ۲۰۱۳ میلادی ادامه داشت. پس از اینکه فیفا۱۴ و پی اس۱۴ معرفی شد، سونی به صورت رسمی توقف پشتیبانی از پلی استیشن۲ را اعلام کرد.

مرکزخرید دات کام

  مانی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − پنج =