
مجموعه بازی های Tales همیشه سنت های نقش آفرینی را دست کم گرفته و تحقیر می کند. Tales که در ژاپن محبوبیت زیادی دارد، مانند فرانچایزهایی دیگری چون Final Fantasy، در West نفوذ نکرد، هرچند بسیاری از عناوین آن در گروه بهترین بازی های نقش آفرینی باقی ماندند. در این راهنما برای بهترین بازی های Tales به بررسی ۱۴ بازی اصلی که در آمریکای شمالی – به علاوه دو مورد که در ژاپن منتشر شده – می پردازیم.
برای آن هایی که با این مجموعه آشنا نیستند، باید بگوییم که بازی های Tales دارای مبارزات سبک جدید در سبک بازی های جنگی بوده که در چارچوب یک نقش آفرینی تنظیم شده اند. اگرچه، سنت های یک نقش آفرینی خوب شامل پیشرفت متراکم شخصیت، روایت عظیم و بازیگرانی با شخصیت های جالب، هنوز هم وجود دارد. با ترکیب این دو، بازی های Tales از گیم پلی یکنواختی که اغلب از بازی های نقش آفرینی ظاهر می شود، فاصله خواهند گرفت.
۱- بازی Tales of Vesperia: Definitive Edition

نمادین ترین بازی Tales، بازی ای است که بحث های داغی درباره آن صورت گرفته، اما بازیکنان زیادی آن را بازی کرده و ما نیز با آن ها موافق هستیم. داستان بی نظیر است، سیستم مبارزه پس از باز شدن کامل قفلش، عمیق می شود و اکثر عناصر خسته کننده دیگر بازی های Tales از بین رفته و ساده تر شده اند.
Tales of Vesperia که در سال ۲۰۰۸ به طور انحصاری برای Xbox 360 عرضه شد، اولین معرفی بسیاری از بازیکنان به مجموعه های نقش آفرینی به ویژه در غرب بود. اگرچه دیگر نیازی نیست برای انجام این بازی به سراغ Xbox 360 خود بروید. Namco Bandai در سال ۲۰۱۹ Definitive Edition بازی را برای سوییچ، رایانه شخصی، پلی استیشن ۴ و Xbox One منتشر کرد، پس می توانید این بازی را روی سیستم های مدرن هم تجربه کنید.
۲- بازی Tales of the Abyss

Tales of the Abyss که در ابتدا در سال ۲۰۰۶ برای پلی استیشن ۲ منتشر شد و در سال ۲۰۱۲ به ۳DS منتقل شد، هشتمین عنوان در این مجموعه است. این یک بازی تقریبا عالی Tale است. نوشتار عالی، شخصیت های منحصر به فرد و محتوای زیادی دارد. با این حال، مانند بسیاری از بازی های Tales، گاهی مبارزات چیزی به جز خرد کردن دکمه ها نیست.
مورد اضافه شده مهم به Tales of the Abyss،”Free Run” بود که به بازیکنان اجازه می داد به هر صورتی که دوست دارند در میدان مبارزه حرکت کنند. این ویژگی از زمان انتشار Abyss به بعد، تقریبا در تمام بازی های Tales حضور داشت. متأسفانه، پیدا کردن این بازی کاری سخت است. Tales of the Abyss هرگز پورت استیم را دریافت نکرد، پس اجرای این بازی به نسخه ۳DS و پلی استیشن ۲ محدود است.
۳- بازی Tales of Arise

قبل از انتشار Tales of Arise مدت طولانی منتظر ماندیم، اما این بازی ارزشش را داشت. این بازی تاکنون بیشترین بودجه را بین بازی های Tales به خود اختصاص داده و فقط با نگاه کردن به حرکات بازی، به ویژه زمانی که در سخت افزارهای نسل کنونی بازی شود، به راحتی می توان این موضوع را درک کرد. برخلاف آخرین انتشار، که مورد بعدی این لیست است، Tales of Arise به طور هوشمندانه ای به عنوان یک ورودی مستقل ظاهر شد که به هیچ اطلاعات قبلی از این مجموعه نیاز نداشت و بیشتر تازه واردان به سمت آن جذب شدند.
گیم پلی هرگز به قدری صاف و یکدست نیست و همه چیز زیبا به نظر می رسد. همه نشانه های مجموعه Tales در این بازی وجود دارند، به جز سوپرشارژ. Skits کمی تغییر کرده اما هنوز طرفداران زیادی آن را دوست دارند، همچنین مقداری سفارشی سازی وجود دارد که همه چیز را برای شما آسان تر می کند و حتی تازه واردان بازی های نقش آفرینی نیز به آن ها دسترسی کامل دارند. این داستان با برخی از مضامین تاریک، شامل درگیری های طبقاتی و برده داری مبارزه می کند و در طول ماموریت شما، عملکرد خوبی برای کنترل آن ها خواهد داشت.
۴- بازی Tales of Berseria

Tales of Berseria بازی ماقبل آخر در این مجموعه است که در سال ۲۰۱۶ و مدتی کوتاه پس از Tales of Zestiria منتشر شد. این دو بازی در واقع در همان جهان رخ خواهند داد، هرچند Zestiria حدود ۱۰۰۰ سال پس از وقایع Berseria رخ می دهد. حادثه تحریک کننده Berseria باید بدون اسپویل تجربه شود، بنابراین اگر برای انجام این بازی مشتاق هستید، پیشنهاد می کنیم همینجا خواندن را متوقف کنید. این بازی دارای سریع ترین و قابل توجه ترین توسعه شخصیت مجموعه ها است.
شما به عنوان Velvet بازی می کنید، زن جوانی که تنها آرزویش مراقبت از برادر مریضش، Laphicet است. وقتی Daemons در روستایش ظاهر می شود، برادر ناتنی Velvet یعنی Artorius، Laphicet را برای تشریفاتی که “Advent” نام دارد قربانی می کند. Velvet که شاهد این ماجرا بود به Artorius حمله می کند، تا فقط بر Daemons غلبه کند. شخصی بازوی او را می گیرد و Velvet را به Daemon تبدیل می کند. Berseria تاریک تر و کندتر از بازی های Tales دیگر است.
۵- بازی Tales of Symphonia

اکثر طرفداران Tales موافقند که Vesperia بهترین است. با این حال، Tales of Symphonia مطمئناً نمادین ترین بازی است. این بازی که به عنوان بازی انحصاری GameCube در غرب منتشر شد، به سرعت به محبوب ترین عنوان این مجموعه تبدیل شده و همچنان رکورد بیشترین فروش را به خود اختصاص داد.
Symphonia هنوز یک بازی Tales اولیه است، پس نمی توانید آزادانه در اطراف مناطق مبارزه حرکت کنید و گرافیک ها کمی قدیمی هستند. خوشبختانه، سبک هنری نیز به خوبی قدیمی شده و نسخه اصلی GameCube دارای نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه خوب است. همچنین می توانید پورت استیم را انتخاب کنید که در اکثر فروش ها فقط چند دلار هزینه دارد.
۶- بازی Tales of Xillia

Tales of Xillia به اندازه Symphonia یا Vesperia این مجموعه را تعریف نمی کنند، اما شامل تمام عناصر یک بازی Tales خوب است. مبارزات سرعت دیوانه کننده ای دارند، شخصیت ها عجیب و دوست داشتنی هستند و طرح داستان منحصر به فرد است. با این حال، بازی کمی کوتاه است، زیرا می توانید در کمپین به عنوان دو قهرمان متفاوت بازی کنید.
درحالیکه دانشجوی پزشکی Jude Mathis به دنبال استادش می گردد، با یک مرکز تحقیقات نظامی با سلاح کشتار جمعی به نام Lance of Kresnik می شود. Mathis پس از پیدا شدن در مرکز توسط Milla Maxwell نجات داده می شود. پس از نابودی سلاح، شما انتخاب می کنید که به عنوان Milla یا Jude بازی کنید، آن ها قرار است از مقامات فرار کنند.
۷- بازی Tales of Graces f

Tales of Graces f مانند Xillia یک بازی برجسته در این مجموعه نیست، اما بازهم به اندازه کافی خوب است که در بین بهترین بازی ها قرار بگیرد. این داستان آنقدر هم هیجان انگیز نیست، شما باید شمشیربازی را دنبال کنید که با یک فرد فراموشکار دوست می شود، اما بازهم بازی جذاب و دوست داشتنی است. این بازی یک داستان شخصیتی است که بر دوستی تمرکز دارد و اگرچه مقیاس آن به بزرگی برخی از بازی های Tales دیگر نیست، اما بازهم سفری است که ارزش وقت گذاشتن را دارد.
۸- بازی Tales of Destiny

Tales of Destiny اولین عنوان این مجموعه بود که در آمریکای شمالی منتشر شد. هرچند مبارزه ترکیبی و شخصیت ها به قدری خوب بودند که طرفداران جدیدی را به سمت خود جذب کنند، Tales of Destiny در همان سالی که Castlevania: Symphony of the Night ،Final Fantasy Tactics و Final Fantasy VII منتشر شدند برای پلی استیشن اصلی عرضه شد.
اینکه بگوییم Tales of Destiny تحت الشعاع قرار گرفت، به نوعی دست کم گرفتن است. با این حال، Tales of Destiny یکی از بهترین عناوین در مجموعه Tales باقی ماند. این بازی حتی بازسازی کاملی را در پلی استیشن ۲ دریافت کرد، هرچند این بازسازی در ژاپن منتشر شد.
۹- بازی Tales of Zestiria

Tales of Zestiria یک سال قبل از Berseria منتشر شد و علیرغم اینکه یکی از جدیدترین عناوین است، اما بازگشتی برای مجموعه Tales محسوب می شود. همانطور که کلیشه نشان می دهد، شما به عنوان Sorey بازی می کنید. پسری روستایی که می فهمد تنها شخصی است که می تواند جهان را از تاریکی نجات دهد. نقاط داستانی جذابی وجود دارند، اما طرح کلی کمی قدیمی است. هرچند، این عناصر به خوبی با گیم پلی ترکیب می شوند.
Sorey قدرتمند است و می تواند اعضای یک نژاد روح معروف به Seraphim را ببیند. این موجودات نه تنها عناصر اصلی طرح داستانی، بلکه عنصر اصلی گیم پلی نیز به شمار می روند. شما می توانید در طول نبردها Seraphim را فرا بخوانید تا هنرهای دوربرد خودشان را انجام دهند و Sorey حتی می تواند با Seraphim ترکیب شود تا مجموعه حرکتی کاملاً جدیدی را باز کند.
۱۰- بازی Tales of Xillia 2

Tales of Xillia 2 به طور مستقیم رویدادهای بازی اول را دنبال می کند، اگرچه شما کنترل یک قهرمان دیگر را به عهده خواهید گرفت. Ludger Krenik شخصیت آرامی که نقش او را دارید، می تواند بین ابعاد موازی سفر کند تا جهانی که آن را خانه می نامند، در تعادل نگه دارد. Xillia 2 همچنین دید گسترده ای به شخصیت های بازی اول را ارائه می دهد.
اگرچه، برداشت گسترده از داستان کمی بیش از حد گسترده شده است. بازی در بخش میانی با وجود ماموریت ها و عقب نشینی های زیاد بسیار افت می کند. با این حال، Xillia 2 دارای سیستم مبارزه ای مشابه بازی اول با یک طرح کلی جالب است.
۱۱- بازی Tales of Phantasia

Tales of Phantasia اولین بازی در این مجموعه است که ابتدا به عنوان یک بازی انحصاری برای Super Famicom در سال ۱۹۹۵ در ژاپن عرضه شد. پس از انتشار، Phantasia به خاطر منحصر به فرد بودن مبارزه، شکستن سنت نبردهای نوبتی و ایجاد سیستم نبرد روان و سریع واقعی، مورد تحسین قرار گرفت.
طرفداران غربی بازهم می توانند Phantasia را بازی کنند، که در سال ۲۰۰۶ در آمریکای شمالی روی GameBoy Advance منتشر شد و در سال ۲۰۱۴ به iOS انتقال پیدا کرد. با این حال، Phantasia در مقایسه با بازی های جدید در این مجموعه، ناامید کننده است. شخصیت ها هنوز هم جالب هستند، اما طرح داستان کهنه و سیستم مبارزه توسعه نیافته به نظر می رسد.
۱۲- بازی Tales of Hearts R

مانند Dragon Quest XI که یک پورت ژاپنی روی ۳DS دریافت کرد و به طور کلی برای این پلتفرم دوباره طراحی شده بود، Tales of Hearts نیز به عنوان یک ژاپنی انحصاری در سال ۲۰۰۸ برای Nintendo DS عرضه شد. این بازی در نهایت در سال ۲۰۱۴ به شکل یک بازسازی سه بعدی برای PlayStation Vita راهش را به سمت غرب باز کرد.
درحالیکه Phantasia مانند یک پیشرو برای کل این مجموعه در نظر گرفته می شود، Hearts R مانند یکی از مدرن ترین عناوین است. این بازی با محیط های کاملاً سه بعدی و حرکت آزادانه در مبارزات، مانند یک عنوان جدید به نظر می رسد که برای راه اندازی با سیستم های پیشرفته عمیقی همراه شده است. با این حال، داستان به سرعت راه خود را گم می کند.
۱۳- بازی Tales of Destiny 2

همانطور که درباره ی هر مجموعه نقش آفرینی ژاپنی طولانی مدتی وجود دارد، فرانچایز Tlaes نیز در روزهای اولیه خود دچار نامگذاری های اشتباه و گیج کننده شد. Tales of Eternia به عنوان Tales of Destiny II در آمریکای شمالی منتشر شد، هرچند Eternia و Destiny اصلی هیچ نقطه مشترکی نداشتند.
علاوه بر این سردرگمی، دنباله مناسبی به نام Tales of Destiny 2 به طور انحصاری در ژاپن برای پلی استیشن ۲ عرضه شد. هویت مدفون Tales of Eternia، با بازیگران فراموش شده و داستانش در محصول نهایی نشان داده شد. این یک بازی خوب است که دارای تمام نشانه های این مجموعه است، اما فاصله زیادی با عناوینی که جدیداً منتشر شده اند دارد.
۱۴- بازی Tales of Legendia

Tales of Legendia در همان سالی عرضه شد که Tales of the Abyss منتشر شده بود. با توجه به اینکه چه رتبه بالایی را به مورد دوم دادیم، اصلاً جای تعجب نیست که رتبه Legendia تا این حد پایین باشد. این بازی درحالیکه باید دیدی به آینده می داشت، بر ویژگی های قدیمی مانند سیستم نبرد خطی و تصاویر باستانی متکی شد.
Legendia یک بازی افتضاح نیست، اما نشانگر استودیوی توسعه یافته ای است که در بلاتکلیفی گیر کرده است. داستان و گیم پلی به اندازه کافی سرگرم کننده هستند، اما بازیکنان متوجه برخی مواردی خواهند شد که از Final Fantasy X گرفته شده است. بازی برای اکثر طرفداران واقعی Tales کاملاً قابل پیش بینی خواهد بود.
۱۵- بازی Tales of Symphonia: Dawn of the New World

همانطور که دیدیم، دنباله ها نقطه قوت مجموعه Tales نیستند. اما در جایی که دو بازی Xillia نسبتا خوب هستند، دو بازی Symphonia از نظر کیفیت مانند شب و روز هستند. این دنباله نباید تا این حد نسبت به نسخه اصلی متفاوت باشد. این دنباله همه ی چیزهای خوب درباره نسخه اصلی را حذف کرده و چند ویژگی نه چندان عالی اضافه کرده است. حتی در مقایسه با بازی های محبوب میزی دیگر، Dawn of the New World کیفیت نوشتاری کم و داستان سرایی بی جانی دارد.
بازی روی چند عنصر گیم پلی بهبود پیدا کرد، اما به طور کلی، این باعث پیشرفت کلی آن نشد. اگر طرفداران عظیم Symphonia هستید، شاید بازی ارزش وقت گذاشتن را داشته باشد. فقط آماده باشید تا سطح انتظاراتتان را پایین بیاورید. Dawn of the New World به هیچ عنوان مانند نسخه اصلی از نظر احساسی و کیفیتی خوب و عمیق نیست.
۱۶- بازی Tales of Rebirth

Tales of Rebirth و Tales of Innocence بازی های بدی نیستند، اما نتوانستند جایگاه خود را در رتبه بندی بهترین بازی های Tales در ایالت متحده حفظ کنند. هر دو این عناوین به طور انحصاری در ژاپن عرضه شدند و ما انتظار هیچگونه پورتی را نداریم. با این حال، اگر بتوانید زبان ژاپنی را بخوانید، دیگر به انتقال آن ها اهمیتی نداده و می توانید آن ها را بازی کنید.
Tales of Rebirth در سال ۲۰۰۴ برای پلی استیشن ۲ منتشر شد. پس از موفقیت Tales of Symphonia، این بازی سیستم نبرد سه خطی و چندین مکانیزم دیگر را حفظ کرد. Rebirth یکی از بازی های خوب در این مجموعه بود، اگرچه یافتن نسخه ای از آن بسیار سخت است. Tales of Innocence در سال ۲۰۰۷ برای Nintendo DS عرضه شده و بعداً به PlayStation Vita منتقل شد. Innocence سیستم نبرد حرکت خطی را از بازی های قبلی حفظ کرد اما آن را با Dimension Stride تغییر داد. Dimension Stride به شما اجازه می دهد در طول نبرد دشمن را به هوا پرتاب کنید و حملات هوایی را دنبال کنید.