
جزئیات انتشار بازی Tennis World Tour Xbox One کمپانی Breakpoint
جزئیات انتشار بازی Tennis World Tour Xbox One کمپانی Breakpoint
این بار می خواهیم در مورد بازی Tennis World Tour با شما صحبت کنیم. بازی که توسط “استودیوی Bigben Interactive” راهی بازار شد. وقتی که قرار شد این استودیو یک بازی ورزش تنیس را روانه بازار کند، عده ای دچار نگرانی شدند. زیر این استودیو تا پیش از عرضه Tennis World Tour تجربه ساخت هیچ بازی بزرگی را نداشت. این خبر برای افرادی که مدت ها بود برای امتحان یک بازی تنیس به دلشان صابون زده بودند، کمی دلهره آور بود.
ما قصد داریم تا در این مقاله در مورد بازی Tennis World Tour برای کنسول ایکس باکس وان با شما صحبت کنیم. می خواهیم ببییم که آیا استودیوی Bigben Interactive توانسته است تا کارش را به درستی پیش ببرد و یا ما با یک بازی بی کیفیت مواجه هستیم. پس با ما باشید تا کمی بیشتر در مورد بخش های مختلف بازی Tennis World Tour بدانیم.
آشنایی بیشتر با بازی Tennis World Tour
پس از اینکه به بازی وارد شوید، می توانید بخش های مختلف آن را ببینید. البته بخش های مختلف بازی چندان زیاد نیستند و به ۲ تا ۳ بخش محدود شده اند. نخستین بخش از بازی که با آن مواجه خواهید شد، بخش دوستانه خواهد بود. چیزی که در این بخش به شدت توی ذوق می زند، نبود چهره های مطرح تنیسی در بازی خواهد بود.
به احتمال زیاد به غیر از “راجرد فدرر” و “واورینکا” هیچ یک از بازیکنانی که در بازی حضور دارند، را نخواهید شناخت. قطعا چنین اتفاقی برای یک بازی تنیس که پس از سال ها به این صنعت آمده است اصلا اتفاق خوشایندی نخواهد بود.

طراحی در بازی Tennis World Tour
اولین شوک را زمانی که متوجه می شوید تنیسورهای حرفه ای در Tennis World Tour حضور ندارند، خواهید شد. اما شوک دوم بازی به بخش طراحی چهره ها و مدل ها مربوط است. متاسفانه دراین قسمت هم همه چیز افتضاح است. شاید تنها شخصیتی که کمی برای آن وقت صرف شده است، راجرد فدرر باشد.مابقی کاراکتر های بازی هیچ شباهتی به واقعیت ندارند. حتی از لحاظ کیفیتی هم اوضاع خراب است.
به جرات می توان گفت از لحاظ طراحی چهره ها و مدل ها با یک بازی نسل هشتمی مواجه نیستیم. آن چیزی که ما می بینیم بیشتر شبیه به یک بازی ضعیف نسل هفتمی است که حرف زیادی برای گفتن ندارد. به نظر می رسد که طراحی چهره تنیسورها توسط افراد آماتور انجام شده است.
بگذارید به سراغ مدل بازیکنان برویم. واقعا سخت است اما باید بگوییم که در این بخش هم همه چیز ضعیف است. واقعا مشخص است که برای این بخش هم هیچ وقتی صرف نشده است. شما در طول بازی با ۳۰ تنیسور مواجه خواهید بود . اما برای همه آنها از ۳ یا ۴ مدل استفاده شده است. به همین جهت مدل آنها بسیار به هم نزدیک است.
تنها نقطه مثبتی که در طراحی بازی Xbox به چشم می خورد به طراحی های متنوع استادیوم ها مربوط است. شاید این بخش تنها نقطه امید در طراحی های Tennis World Tour باشد. اگر چه تنوع در استادیوم های بازی بسیار زیاد است، اما مشکلات زیاد موجود در آن و همچنین اتمسفر بسیار بد استادیوم ها تنوع آن را هم زیر سوال برده است تا مطمئن شویم Tennis World Tour هیچ چیز قابل عرضه ای در بخش طراحی ندارد.
اگر به سراغ طراحی توپ ها و توپ جمع کن های بازی برویم، اوضاع از آن چیزی که هست هم بدتر می شود. توپ جمع کن های بازی حرکات مصنوعی دارند و انگار علاقه ای هم به راه رفتن ندارند!اوضاع تماشاگران بازی هم چنگی به دل نمی زند. آنها حرکاتی تکراری و مصنوعی دارند و هرکار کنید به دلتان نمی نشینند. به احتمال زیاد با دیدن تماشاگران در Tennis World Tour به یاد حرکات تماشاگران فیفا۲۰۱۰ خواهید افتاد.
گیم پلی در بازی Tennis World Tour
همان طور که دیدید، بازی Tennis World Tour در بخش طراحی یک پروژه شکست خورده به حساب می آمد. وقتی که به سراغ گیم پلی بازی برویم، اوضاع از آن چیزی که درک کرده بودیم هم خراب تر می شود. شما در طول بازی شاهد اتفاقات ناخوشایندی خواهید شد که شاید ترجیح بدهید در نهایت از خیر تجربه بازی بگذرید.
متاسفانه هرچقدر هم که هوشیار باشید و دقت کنید تا دکمه ها را به درستی فشار دهید، باز هم امکان دارد تا توپ به دسته برخورد نکند. این یکی از اتفاقات بسیار بد بازی خواهد بود که حسابی مخاطب را از ادامه بازی زده می کند. به طور کلی گیم پلی Tennis World Tour شباهت بسیار زیادی به Top Spin 4 دارد. ضربات کات دار، ضربات قوس دار، نحوه زدن سرویس، نیروی بازیکنان و… در Tennis World Tour شباهت بسیار زیادی به Top Spin 4 دارد.

وقتی که عیوب بازی را بررسی می کنید و در نهایت متوجه می شوید که این بازی شباهت زیادی به Top Spin 4 واقعا عصبانی خواهید شد. شاید از خودتان بپرسید به یک بازی که قرار بوده یک کپی تمام عیار از یک نسخه قدیمی باشد، چه نیازی بوده است؟
حرف آخر در مورد بازی Tennis World Tour
باید اعتراف کرد که بازی Tennis World Tour اصلا بازی جذاب و دوست داشتنی نیست. آن هم در زمانی که مخاطبان پس از یک وقفه ۷ ساله، انتظار یک بازی تنیس جذاب را می کشیدند. استودیو Bigben Interactive به عنوان سازنده این بازی به طرز وحشتناکی خودش را به چالش کشیده است.
واقعا باید از این استودیو پرسید که چطور این قدر در کپی برداری از یک نسخه قدیمی ضعیف عمل کرده است؟ شاید بهتر باشد در صورتی که به بازی های ویدئویی تنیس علاقه دارید، به سراغ همان Top Spin 4 بروید که یک نسخه اورجینال و البته با کیفیت تر است.
اگر چه روی هم رفته Tennis World Tour یک بازی ضعیف قلمداد می شود، اما اگر بخواهیم به نقاط مثبتش بپردازیم، می توانیم به طراحی های متنوع استادیوم هایش اشاره کنیم. اگر هم بخواهیم نقاط منفی این بازی را ذکر کنیم، می توانیم ساعت ها در مورد بخش های مختلف و بی کیفیتش حرف بزنیم!